Aanbod en Support

________________

Jaarabonnement

Via een jaarabonnement krijgt u toegang tot een server-based systeem die vanop elke computer toegankelijk is. Er hoeven geen toepassingen op uw PC te worden geïnstalleerd. Officiële licenties voor Microsoft en huur voor de server zijn in het abonnement inbegrepen.

Backup

Dagelijks wordt er een persoonlijke backup gemaakt waardoor we fouten van de gebruiker kunnen rechtzetten.

Opleidingen

Via uw mailbox word je regelmatig op de hoogte gehouden van de opleidingen die opgesplitst worden in modules. U kiest zelf in welke module u geïnteresseerd bent.

Support

Support wordt telefonisch of via mail aangevraagd. Indien nodig wordt u rechtstreeks geholpen op uw eigen PC. Zo kan er heel snel support van op afstand geleverd worden.

De prijs

De prijs voor het opstarten, de installatie en een halve dag begeleiding kost €650.

De prijs van een jaarabonnement bedraagt €1030.

Navimeat mobile

Er is een versie (Navimeat mobile) voor het personeel beschikbaar voor slechts €200 extra op het jaarabonnement.

i

Online handleiding

Via een online handleiding kunnen de klanten 24/24 filmpjes raadplegen over de werking van de verschillende modules.

l

Personalisatie

We werken ook a la carte, de klanten kunnen op basis van Navimeat hun software volledig laten personaliseren. Deze aanpassingen zijn in regie €65 /u.

Referenties 

“Voor mij is Navimeat onmisbaar

geworden…”

De Kapblok Leuven

“Navimeat is voor de traiteurbestellingen en facturatie een geweldige hulp. Zonder dit systeem zou het niet meer kunnen. We hebben onmiddellijk een goed overzicht van ons bestellingen, geen dubbele boekingen, en het belangrijkste veel minder werk met de organisatie.”

Erwin Mertens

Decroos’food boutique

“Het is belangrijk de dag van vandaag dat we op onze centjes letten. Met Navimeat kan ik nu onmiddellijk ingrijpen bij prijswijzigingen en nieuwe prijskaartjes maken.  Voor mij is Navimeat onmisbaar geworden, door tijdig in te grijpen kan ik mijn rendement onder controle houden.  Ik kan mij niet meer voorstellen hoe ik het anders zou doen.”

Franky Decroos

Keurslager Noordijk, Sint-Gillis-Waas

“Ik gebruik Navimeat in de eerste plaats voor de prijscalculatie. Het kostenbeheer in de beenhouwerij is belangrijk. Op jaarbasis verdien je er heel wat aan. Ik ben gestart met de top 30 van mijn assortiment in het systeem te stoppen, 80 % van mijn omzet was dan al onder controle.  Tevens was Navimeat een grote hulp bij goedkeuring van mijn Audit. Ik kan mij nu volledig bezig houden met het gene dat ik liefst doe, mijn beenhouwerij!!!”

Mark Noordijk

Slagerij De Fruytier Menen

“Met Navimeat heb ik nu een veel groter voeling bij prijswijzigingen van aankoop en verkoop. Je kan het onmiddelijk zien als grondstoffen veranderen van prijs welke eindproducten een meerprijs vragen. Ik heb nu ook meer durf om prijzen regelmatig aan te passen en ik print dadelijk een proper etiket af voor de winkel. De vermelding van allergenen is nu zeer eenvoudig, ik hoef enkel te controleren als ze al dan niet al ingevuld zijn bij de grondstoffen. 

De rest gebeurd automatisch. Ook voor de feestdagen zeer interssant, proper bestelblad voor de klant, alle bestellingen gemakkelijk terug te vinden en ik weet perfect hoeveel ik van alles moet maken en wat ik nodig heb, dus minder verlies. Wat werk bij het opstarten van het systeem maar het loont zeker de moeite. Ook de service die we krijgen achteraf is zeer goed.”

Rik De Fruytier

Contact informatie

CONTACT PERSOON
Pascal De Koninck

ADRES
Stationsstraat 24
8020 Oostkamp

TELEFOON
0496 76 79 73

EMAIL
info@navimeat.be

Contacteer ons

Wil u meer weten over onze dienstverlening? Wij helpen u graag verder! Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

12 + 15 =